Masterclass NVJ Academy Frans Bromet en Raoul Heertje op 12 april

Mediamannen Frans Bromet en Raoul Heertje hebben door de jaren heen zo hun eigen methodiek ontwikkeld om gerenommeerde televisieprogramma’s als ‘De Nalatenschap’ en ‘Heerlijk eerlijk Heertje’ te maken.

Succesvol waren deze programma’s zeker, maar kijkcijferkanonnen zijn hun programma’s nooit geworden. In deze masterclass geven de makers het publiek inzicht in hun manier van televisie maken en gaan ze op zoek naar de juiste ingrediënten om een kijkcijferkanon te maken. Samen bekijken en analyseren ze fragmenten uit programma’s die zeer hoge kijkcijfers hebben. Waar kunnen de heren nog iets van leren om in de toekomst zelf een kijkcijferkanon op televisie te krijgen?

Raoul Heertje is comedian, oprichter van Comedytrain en columnist. In samenwerking met IDTV maakt hij een eigen programma ‘Heerlijk eerlijk Heertje’. Hij is al sinds 1996 teamcaptain bij ‘Dit was het nieuws’. Sinds 2009 treedt hij op als interviewer in het VPRO tv-programma ‘Wintergasten’.

Deze interactieve masterclass is bedoeld voor iedereen die het leuk vindt om televisie te kijken en daar een mening over heeft. Je mag ook vooral meediscussiëren. Je krijgt op een originele en verrassende
wijze inzicht in de werkwijze van 2 zeer ervaren mediamannen!

Programma:
13:00 uur inloop
13:30 uur aanvang masterclass
16:30 uur borrel
17:30 uur einde

Locatie:
Desmet Studio’s Amsterdam,
Plantage Middenlaan 4A Amsterdam
Klik hier voor de routebeschrijving naar Desmet Studio’s

Kosten
Prijs € 110,- / Prijs voor NVJ leden € 77,-

Maximaal 80 deelnemers, dus schrijf je snel in!

Schrijf je direct in via onderstaande link:
Inschrijven NVJ Masterclass Frans Bromet & Raoul Heertje

Bron: Studio Bromet