Masterclass Interviewen met Coen Verbraak

Na het grote succes van de masterclasses van Frans Bromet, Hanneke Groenteman, Djoeke Veeninga en Frénk van der Linden is het nu de beurt aan Coen Verbraak.

Op 22 maart aanstaande geeft hij een masterclass over zijn manier van interviewen. Coen is o.a. bekend van zijn reeks ‘Kijken in de Ziel’, waarin hij intrigerende interviews houdt met bekende strafpleiters, psychiaters en politici. Met deze serie heeft Coen de Zilveren Nipkowschijf gewonnen en in 2008 ontving hij De Luis voor het beste interview van het jaar.

Vanaf 5 februari is zijn drieluik over Van Kooten en De Bie te zien bij de VPRO.

Tijdens de masterclass zal Coen vertellen over zijn stijl en werkwijze. Zijn interviews moeten iets toevoegen, hij wil zijn publiek iets vertellen wat ze nog niet wisten. Hij zorgt ervoor dat hij veel voorinformatie heeft over de geïnterviewde en probeert daarmee de ander uit de tent te lokken. Aan de hand van voorbeelden laat hij zien wat er goed gaat en wat er soms fout kan gaan. De nadruk zal komen te liggen op het voorbereiden van de interviews en op de verschillende interviewtechnieken.

Deze praktische masterclass is toegankelijk voor iedereen die beter wil leren interviewen. Meld je aan voor een leerzame dag vol interessante discussies en professionele tips.

Duur: 1 dag

Tijd: 10.00 – 17.00 uur

Datum: donderdag 22 maart

Kosten: € 395,- (excl. BTW)

Maximum aantal deelnemers: 10

Inschrijven: mail naar studio@bromet.nl

of bel  020 436 00 53

Bron: Studio Bromet