Schrijfpaleis op maandag 5 maart 2012; inleverdeadline is 15 februari

Een nieuw Schrijfpaleis staat gepland op 5 maart dus stuur je script in! Velen gingen je voor. Je maakt niet alleen kans om geselecteerd te worden voor lezing in het Schrijfpaleis, maar ook op een korte scriptanalyse van onze vaste script-editor Jet Smit (voorheen Filmfonds).

We kunnen dus twee keer zoveel schrijvers verder helpen met een stap in de ontwikkeling van hun tekst. Maak gebruik van deze unieke gelegenheid!

Met als gastregisseur deze keer Mark de Cloe (DE STERKSTE MAN VAN NEDERLAND, HET LEVEN UIT EEN DAG, SHOCKING BLUE)! En een panel van scriptdeskundigen die gratis tips en adviezen geven. Presentatie is in handen van Moniek Kramer.

Stuur je script voor film of tv-drama in (toneel mag ook) en wie weet wordt jouw werk gelezen! Het script hoeft nog niet af te zijn, als er maar een aantal scènes is en een synopsis.

Deadline voor inzenden is woensdag 15 februari. Je kunt je werk sturen naar schrijfpaleis@vsenv.nl. Het hele script (indien mogelijk), maar in ieder geval een synopsis en een selectie van ± 10 pagina’s die je wil laten lezen.

Tot maandag 5 maart in theater Bellevue!

Hartelijke groet,
Het Schrijfpaleisteam