NetwerkBorrel voor Film en tv (NBF) op maandag 30 januari – thema ‘Online platforms voor makers’

Maandag 30 januari is de laatste maandag van de maand, dus weer tijd voor de eerste NBF netwerkborrel van het nieuwe jaar! In SMART Project Space/LAB111 kan iedereen die werkzaam is in de film- of tv-branche weer langskomen voor een borrel, een heerlijk diner en voor het inhoudelijke programma.

Programma
In de NBF netwerkborrel van november werd geconstateerd dat de mogelijkheden om een (film)project online aan te bieden en te vertonen met een razend tempo aan het ontwikkelen zijn. Deze maand zal daarom aandacht worden besteed aan twee verschillende platforms op internet waarop makers hun projecten kunnen wegzetten. Er zal een presentatie worden gehouden over Ximon, het Nederlandse platform voor Nederlandse films, documentaires, televisiedrama’s en internationale kwaliteitsfilms. Ook EU1, het platform van en door professionele film- en televisiemakers, zal zichzelf presenteren. Dit nieuwe initiatief biedt een online plek waar makers hun werk – films, series, documentaires, etc – laten zien, maar ook een plek waar ze door middel van een pitch samen met Nederland een film- of televisieproject gemaakt kunnen krijgen. De focus ligt deze avond op het praktische aspect: kun je je project op deze platforms wegzetten en wat moet je hiervoor doen? Aansluitend wordt een korte film vertoond die nog nooit ergens te zien is geweest en die dus zeer geschikt is voor de besproken initiatieven.

Dinnerdeal
Het restaurant van LAB111 biedt speciaal voor de NBF netwerkborrel een aantrekkelijke en voordelige dinnerdeal aan: voor €17,50 krijg je diner inclusief een drankje. Aanmelden voor de dinnerdeal kan bij het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588, uiterlijk op vrijdag 27 januari. Het diner wordt om 19:00 geserveerd in het restaurant.

Het programma van de avond:
17:30 – 19:00 inloop & borrelen aan de bar
19:00 – 20:00 dinnerdeal (optioneel)
20:00 – 21:30 programma in de kapel: ‘Online platforms voor makers’
21:30 – ?          borrelen aan de bar

Wat: NetwerkBorrel voor Film en tv (NBF) – thema ‘Online platforms voor makers’
Wanneer: maandag 30 januari 2012
Waar: SMART Project Space, Arie Biemondstraat 111, Amsterdam-West

Aanmelden voor de avond is gewenst en kan bij het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588.