Nieuws van Ximon; festivals, films en boten

Het International Film Festival Rotterdam komt er weer aan, en Ximon speelt erop in!

De website heeft namelijk een aparte IFFR pagina de lucht in geschoten zodat filmliefhebbers van de oude winnaars en nominaties kunnen genieten, ook als ze thuis zitten en niet in Rotterdam aanwezig zijn.

Maar naast het IFFR heeft de site natuurlijk weer nieuwe films voor je op het menu staan. Zo zijn sinds deze week de boekverfilming van Isabelle online te zien. In de documentaire See You In Vegas is de drie jaar die illusionist Hans Klok nodig had om wereldberoemd te worden te zien. Kinderfilm De Dolle Tweeling is dolle pret voor het hele gezin. En last but not least is de controversiele verfilming van een sociaal-psychologisch experiment Die Welle. Verder zijn er nog 11 andere Nederlandse en internationale films die vanaf deze week te bewonderen zijn. Voor het volledige overzicht; klik hier

Naast festivals en films heeft Ximon ook zijn database van series opnieuw te water gelaten. De tweedelige oorlogsserie Gustloff en de vijfdelige serie naar de internationale bestseller Jan de Hertog Hollands Glorie zijn toegevoegd aan de Ximon-familie