Nieuws van Ximon: Korte dagen zijn geen probleem meer!

Ximon.nl is helemaal klaar voor de feestdagen! Met prachtige series en films die vanaf nu voor jou beschikbaar zijn online.

De romantische Vicky Christina Barcelona van Woody Allen, de komedie De President, de verbazingwekkende Oscarwinnaar Precious en nog 14 andere prachtige films zijn nu online te huur, heerlijk voor tijdens korte dagen. Daarnaast kun je vanaf deze week ook prachtige oude tv-series huren. Zo staan nu ook Willem van Oranje, Otje, Pepi en Koki en nog meer series online. Koude winterdagen zijn ineens geen probleem meer met dit uitgebreide aanbod, zolang de internetverbinding en stroom maar blijven draaien!

Voor het volledige overzicht van de nieuwe films; klik hier

Geïnteresseerd naar de series die deze maand online zijn gezet? Klik hier