Uitreiking Gouden Loeki vanavond!

Het is weer tijd voor de Loeki’s!! En het publiek heeft nog korte tijd om te stemmen op hun favoriete tv-reclame!

Tot vanmiddag 15:00 uur kan er gestemd worden op één van de 36 genomineerden voor de Gouden Loeki. Stemmen kan via de website van STER Loeki. Onder de genomineerden dit jaar zijn onder andere het ‘Oude Vrouwtje’ van Volkswagen, de ‘Troetels’ van Plus, ‘Bom in Eend’ van OHRA en ‘Aanrijding’ van LOI. Maar natuurlijk is die lijst een stuk langer dan enkel deze vier. Grijp dus nog snel je kans om te stemmen voor jouw favoriete reclame!

De vijf reclames met de meeste stemmen zullen uiteindelijk om de Gouden Loeki strijden in de live uitzending vanavond om 20:30 uur op Nederland 1. Tijdens deze finale kan het publiek stemmen via sms en telefoon. Aan het einde van de uitzending zal de winnaar van de Ster Gouden Loeki 2011 bekend worden gemaakt.

Dus kun je echt niet genoeg krijgen van reclames en ben je stiekem toch nieuwsgierig naar de ‘nummer 1 reclame van dit jaar’? Kijken dan vanavond!