Nieuws van Ximon: Musicals, kostuumdrama’s en Twitter

Ximon.nl begint alweer helemaal in de vakantiestemming te komen! Met deze week 15 nieuwe films in alle geliefde genres.

In de categorie comedy heeft de website vanaf deze week Moordwijven op de site staan. Maar als je meer in de mood bent voor een Hollywood kostuumdrama dan is er ook nog The Duchess (winnaar van de oscar voor beste kostuums. En ‘de’ musical van 2010, gemaakt met maar liefst zes Oscarwinnaars, is dan ook eindelijk te krijgen; Nine staat vanaf deze week op je te wachten. De regenachtige winterdagen zijn ineens een stuk leuker geworden!

Voor alle Twitter-gebruikers ook interessant; elke vrijdag organiseert Ximon #FilmVrijdag, waarbij je een gratis film kunt winnen. Het enige dat je hiervoor moet doen is Ximon op Twitter te volgen, en zodra je een tweet met #FilmVrijdag voorbij ziet komen deze retweeten. Volgende week is er gewoon weer een nieuwe kans op een nieuwe film!

Voor het complete overzicht; klik hier.