Stuur jouw favoriete webfilms van 2011 in voor de Upload Cinema Top 40

Upload Cinema begint het jaar met de Webvideo Top 40 van 2011: de mooiste, vreemdste, grappigste, meest spraakmakende internetvideo’s van het jaar.

Hoe komt het dat webvideo nog steeds zo groeit? De Arabische Lente? Nog steeds kindjes en katten? De spoofs en mash-ups, of juist celebs als Justin Bieber en Charlie Sheen? De belangrijkste trends, virale hits en internetsterren, of de juist onbekende pareltjes komen voorbij.

Wat zijn jouw favoriete video’s van 2011? Stuur ze in! Het thema, de populariteit of de stijl doen niet ter zake, want de Top 40 wordt een free for all met maar twee criteria: de video’s moeten uit 2011 komen en uiteraard verdomd veel kijkplezier verschaffen. De deadline voor het inzenden is 6 januari.

> Stuur een film in

Succes met inzenden,

Upload Cinema team Amsterdam