Film Industry Guide met extra’s voor NBF-leden

Afgelopen week hebben de makers van Filmstart hun vernieuwde gids voor filmbedrijven en professionals gelanceerd onder een eigen domein:  www.filmindustryguide.nl. NBF is een van de belangrijke partners van de nieuwe gids.

Dit uitgebreide ‘online gereedschap voor film- en tv-makers’ omvat rubrieken per vakgebied zoals scenario, camera, montage, distributie etc.

Elke rubriek heeft naast een volledige bedrijvengids ook zijn eigen nieuwspagina en vacaturebank en prikborden. Men kan er terecht voor het aanbieden van apparatuur, cursussen en workshops of voor het zoeken van nieuwe mensen om mee samen te werken. NBF is een van de belangrijke partners van de nieuwe gids. In het kader van deze samenwerking hebben NBF-leden recht op een gratis filmprofessional-vermelding (met extra mogelijkheden!). Alle leden ontvangen een email met de NBF-linkcode!

De nieuwe site vind je hier: www.filmindustryguide.nl

Direct aanmelden voor de gids gaat via deze link: www.filmindustryguide.nl/paginas/view/74