Vrijdagavond: de premiere van Sounds Like Music

Op vrijdagavond 2 december, om 22:00 uur in Rialto, is het tijd voor de première van Sounds Like Music. Het programma is gevuld met de meest vervreemdende, fascinerende manieren waarop muziek tot stand komt.

Huishoudelijke artikelen, computergeluiden en geïnspireerde huisdieren: met een beetje inventiviteit kun je overal muziek mee maken. Gastredacteur is Vincent Reinders, medeoprichter van 22tracks. Hij zal ook als gastspreker bij de voorstelling aanwezig zijn. Je kunt daarnaast zijn speciale Sounds Like Music-playlist nog even beluisteren op de muziekdienst.

Heb jij ooit weleens een oscilloscoop ‘Bohemian Rhapsody’ horen spelen? Wij dachten van niet. Met zoveel bijzondere muzikale ingevingen heb je geen eindejaarslijstjes meer nodig.

Zie de meest bijzondere muzikale video’s in Sounds Like Music! Je kunt nog kaarten kopen voor vrijdagavond. Ook is er nog steeds de mogelijkheid om voor aanvang van de show je honger te stillen bij de naastgelegen CousCousClub

Graag tot dan,

Upload Cinema team Amsterdam