Update: NetwerkBorrel voor Film en tv (NBF) op maandag 28 november – thema ‘Film online: rechtenvrij of niet?’

Aanstaande maandag 28 november vindt de NetwerkBorrel voor Film en tv (NBF) plaats, met dit keer als thema ‘Film online: rechtenvrij of niet?’. Met een speciale presentatie van Wendy Bernfeld, een paneldiscussie en natuurlijk volop gelegenheid om te netwerken met tv-, film- en nieuwe media-professionals.

Programma
Op deze NBF netwerkborrel zal Wendy Bernfeld een korte presentatie geven over recente trends in het digitale medialandschap. Ze zal specifiek aandacht besteden aan enkele actuele transmedia-benaderingen, nieuwe VOD/nieuwe media business modellen en gerelateerde rechtenkwesties. Ook zal ze het hebben over  hoe om te gaan met conflicten met opdrachtgevers (omroepen en distributeurs) met betrekking tot auteursrecht.

Na de presentatie zal met de panelleden verder worden gediscussieerd over de vragen: hoe is het geregeld met auteursrechten op internet, is het mogelijk om het af te schermen en is dit überhaupt wenselijk?

Let op: voertaal is Engels.

Panelleden:Wendy Bernfeld – oprichter van Rights Stuff, een internationaal adviesbureau o.a. gespecialiseerd in rechten die samenhangen met nieuwe mediavormen (meer informatie)

Jetse Sprey – advocaat bij VWS advocaten, gespecialiseerd in contracten- en intellectueel eigendomsrecht (meer informatie)

Ellen Hoffmann – YellowSubmarine, toonaangevend productiekantoor in transmedia-projecten (meer informatie)

Dinnerdeal
Het restaurant van LAB111 biedt speciaal voor de NBF netwerkborrel een aantrekkelijke en voordelige dinnerdeal aan: voor €17,50 krijg je diner inclusief een drankje. Aanmelden voor de dinnerdeal kan bij het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588, uiterlijk op vrijdag 26 november. Het diner zal om 19:00 geserveerd worden in het restaurant.

Het programma van de avond:17:30 – 19:00 inloop & borrelen aan de bar
19:00 – 20:00 dinnerdeal (optioneel)
20:00 – 21:30 paneldiscussie thema ‘Film online: rechtenvrij of niet?’
21:30 – ?        borrelen aan de bar

Wat: NetwerkBorrel voor Film en tv (NBF) – thema ‘Film online: rechtenvrij of niet?’
Wanneer: maandag 28 november 2011
Waar: SMART Project Space, Arie Biemondstraat 111, Amsterdam-West (Google Maps)

Aanmelden voor de avond is gewenst en kan bij het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588.