NetwerkBorrel voor Film en tv (NBF) op maandag 28 november – thema ‘Film online: rechtenvrij of niet?’

De NetwerkBorrel voor Film en tv (NBF) is vernieuwd! Naast de welbekende formule van netwerken, borrelen en de dinnerdeal wordt er ook een paneldiscussie gehouden over een actueel thema. Op de avond van maandag 28 november staat het thema ‘Film online: rechtenvrij of niet?’ centraal.

Programma
Op de vorige editie van de NBF netwerkborrel werd door de panelleden internet als essentieel platform voor beeldmateriaal uitgebreid besproken. Internet biedt makers inderdaad onbegrensde mogelijkheden, mits ze creatief genoeg zijn en kansen weten te benutten. Maar er zit nog een andere kant aan dit ‘walhalla’ waar professionals mee te maken krijgen: de rechten en risico’s van het beeldmateriaal dat online wordt geplaatst. Hoe is het geregeld met auteursrechten op internet, is het mogelijk om het af te schermen en is dit überhaupt wenselijk? Op deze NBF netwerkborrel zal met de panelleden worden gediscussieerd over deze actuele kwestie en hiernaast zal er een korte presentatie worden gegeven over de vele mogelijkheden die het internet biedt en hoe je hier als film- of tv-maker je voordeel mee kunt doen, inclusief praktische tips&tricks.

Panelleden (ovb):
Wendy Bernfeld – Rights Stuff (meer informatie)
Jetse Sprey – VWS advocaten (meer informatie)

Deze lijst wordt nog aangevuld, dus hou www.nbf.nl in de gaten!

Dinnerdeal
Het restaurant van LAB111 biedt speciaal voor de NBF netwerkborrel een aantrekkelijke en voordelige dinnerdeal aan: voor €17,50 krijg je diner inclusief een drankje. Aanmelden voor de dinnerdeal kan bij het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588, uiterlijk op vrijdag 26 november. Het diner zal om 19:00 geserveerd worden in het restaurant.

Het programma van de avond:
17:30 – 19:00 inloop & borrelen aan de bar
19:00 – 20:00 dinnerdeal (optioneel)
20:00 – 21:30 paneldiscussie thema ‘Film online: rechtenvrij of niet?’
21:30 – ?        borrelen aan de bar

Wat: NetwerkBorrel voor Film en tv (NBF) – thema ‘Film online: rechtenvrij of niet?’
Wanneer: maandag 28 november 2011
Waar: SMART Project Space, Arie Biemondstraat 111, Amsterdam-West

Aanmelden voor de avond is gewenst en kan bij het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588.