Checken gegevens voor NBF-gids 2012

We verzoeken alle leden en bedrijven die een online profiel hebben vriendelijk doch dringend om de gegevens VÓÓR 1 DECEMBER 2011 te controleren op www.nbf.nl voor de NBF-gids 2012.

Op 1 december 2011 moeten we de copij voor de NBF-gids van 2012 aanleveren bij de drukker, dus het is van belang dat je je gegevens zo spoedig mogelijk controleert en waar nodig aanpast. De gegevens van de website worden letterlijk overgenomen in de gids, dus het is van groot belang dat je deze zorgvuldig controleert.

Hoe kun je je persoonlijke ledengegevens controleren?

Aangekomen op www.nbf.nl kun je linksonder inloggen met je lidmaatschapsnummer en wachtwoord. Je lidmaatschapsnummer kun je vinden in de online leden- en bedrijvenlijst: www.nbf.nl/over-nbf/leden/ of www.nbf.nl/over-nbf/bedrijven/. Je kunt bij het inlogscherm ook je inloggegevens opnieuw opvragen, mocht je deze niet bij de hand hebben of vergeten zijn. Klik hiervoor op de link Login gegevens vergeten, dan worden de opgevraagde gegevens naar je e-mailadres verstuurd.

Nadat je bent ingelogd heb je de mogelijkheid de gegevens te controleren en eventueel aan te passen. Indien dit onverhoopt niet lukt via de website laat het dan zo snel mogelijk weten door te mailen naar nbf@nbf.nl, dan zullen wij er zorg voor dragen dat de gegevens worden aangepast.

Let erop dat je altijd de knop ‘Profiel Bijwerken’ onderaan het scherm aanklikt als je gegevens hebt veranderd, om er zeker van te zijn dat ze goed worden opgeslagen.

Als je vragen of opmerkingen hebt zijn wij vanzelfsprekend bereikbaar op 020 – 664 65 88 of op nbf@nbf.nl.