Filmstart.nl vernieuwd

Filmstart.nl, de grootste website voor de filmwereld in Nederland, heeft afgelopen weekend haar verbeterde voorpagina met nieuwe vormgeving gelanceerd.

De vernieuwde versie van het bekende startpunt voor de filmindustrie geeft een helder overzicht van een aantal essentiële film en tv-platforms. De sitebouwers implementeerden daarnaast diverse functies van Filmpeople.nl, het online netwerk van Nederlandse filmmakers, waar ook Filmstart zich al eerder bij heeft aangesloten.

“We hebben ingegrepen in de vormgeving om alle vernieuwingen van de afgelopen jaren een betere plek te geven. Tegelijk hebben we de oude beproefde formule in tact gelaten en aan het concept weinig veranderd. Bezoekers kunnen FIlmpeople-services gebruiken: filmnieuws lezen, de gids raadplegen, en berichten plaatsen op de verschillende platforms van FIlmpeople.” aldus een medewerker.

Daarnaast heeft Filmstart.nl de eerder dit jaar gelanceerde Filmstart Industry Guide losgekoppeld van de eigen Filmstart.nl startpagina, om de navigatie binnen de uitdijende content van Filmstart doorzichtiger te maken. De gids gaat zo onder een eigen naam verder: de Film Industry Guide (FIG) op de URL www.filmindustryguide.nl . Filmstart heeft nu vooral weer een startpagina-functie, waarvoor de site 10 jaar geleden ook opgericht is.

NBF-leden hebben recht op een gratis Filmprofessional PLUS-pakket bij de online Filmstart Industry Guide, zie https://www.nbf.nl/services/informatie-voor-leden/.

Over Filmstart
Filmstart is sinds 1999 de populairste plek voor Nederlandse film- en tv-makers op het Internet. De site heeft als doel: het bevorderen van de communicatie voor filmprofessionals via het internet.

Bezoek de nieuwe Filmstart op: www.filmstart.nl