Nieuws van Ximon

15 nieuwe titels | Halloween Collectie | Gratis: De Dood Van Pierrot

Speciaal voor Halloween hebben we 3 enge topfilms uit onze catalogus gebundeld in een collectie. Huur nu de Halloween Collectie met 20% korting.

15 NIEUWE TITELS
Een van de 15 nieuwe titels is Balada Triste de Trompeta. Een arthouse/horror film over twee clowns die verstrikt raken in een voortdurend horror gevecht.

Ook W. online gekomen. De film over de ups & downs in het leven van de voormalige president George W. Bush. De animatie film Nocturna gaat over Tim, die met de creaturen van de nacht opzoek gaat naar de verloren sterren. Maar naast de films hebben we ook de prachtige documentaire Sharkwater. Een veel bekroonde documentaire, waarin je kan zien dat haaien langzamerhand van roofdier tot prooidier zijn verworden. Klik hier voor het complete overzicht van nieuwe titels. KIJK NU>>

DE GRATIS FILM
De Dood Van Pierrot is een film dat zich afspeelt tussen de opnames van een film. De film geeft prachtig weer hoe het er aan toeging op een Nederlandse filmset van 1920.  Pierrot en Pierrette spelen voor filmopnamen hun eigen driehoeksverhouding (met Pierrette’s minnaar als nummer drie), en Pierrot lijkt zich, net als in het verhaal van de film, dood te schieten.
Maar is het allemaal wel echt? KIJK NU>>

Bron: Ximon