Gouden Film voor ALL STARS 2 OLD STARS

Tijdens de voetbalwedstrijd Ajax-Feyenoord werden acteurs Danny de Munk, Daniël Boissevain en Thomas Acda verrast met een Gouden Film voor ALL STARS 2 OLD STARS. Binnen 10 dagen tijd hebben al meer dan 100.000 bezoekers de film gezien.

Zeven vrienden spelen al van jongs af aan ieder weekend een potje voetbal. Door een onverwachts huwelijk van één van de jongens trakteren ze zichzelf op een ‘ouderwets trainingskamp’ in de vorm van een lang weekend Barcelona, inclusief het bijwonen van ‘El Clasico’. Gaandeweg vragen de jongens zich af wat er van hun ooit zo mooie toekomstplannen terecht is gekomen.

ALL STARS 2 OLD STARS is geproduceerd door Rolf Koot in coproductie met VARA. De film kwam tot stand met steun van het Nederlands Filmfonds en CoBO Fonds.

De Gouden Film, Platina Film en Diamanten Film, worden door het Nederlands Film Festival en het Nederlands Filmfonds toegekend wanneer er voor een Nederlandse film tijdens de roulatie respectievelijk 100.000, 400.000 en 1.000.000 bioscoopkaartjes zijn verkocht. De Kristallen Film wordt uitgereikt aan Nederlandse documentaires die 10.000 bioscoopbezoekers hebben getrokken.

ALL STARS 2 OLD STARS draait momenteel in 105 zalen in Nederland.

www.allstars2.n

Bron: Nederlands Film Festival