Thema Upload Cinema december: Sounds Like Music

In december biedt Upload Cinema met Sounds Like Music een alternatief voor die eeuwige Jingle Bells en Mariah Carey, want als je goed luistert hoor je overal muziek.

Van potten en pannen, geluiden op straat, auto’s en computergeluiden tot zelfgemaakte instrumenten en mash-up orkesten: als het geluid maakt, kan het muziek zijn. Op internet zijn er dan ook talloze creatieve muzikale talenten die op de meest ongewone manieren muziek maken.

Ken jij de meest originele, verbijsterende en ontroerende muzikale webvideo’s? Stuur ze in! Video’s inzenden kan tot 11 november.

De show van Sounds Like Music is op vrijdag 2 december, om 22:00 uur in Rialto. Je kaarten kun je gewoon direct online kopen, dat is wel zo makkelijk. Vanaf vrijdag kun je direct bij Rialto je kaarten te bemachtigen.

Voor aanvang van de show is er ook nu weer de mogelijkheid om in de naastgelegen CousCousClub een heerlijk bord couscous te eten, in aanwezigheid van de redactie van Upload Cinema. Na afloop van de show wordt de avond ook wederom goed afgesloten met een knalfuif in het café van Rialto. We maken er weer iets moois van.

Hopelijk zien we je op 2 december!

Upload Cinema team Amsterdam