Hollywood klassiekers opnieuw te zien

Vanaf 20 oktober komt EYE Film Instituut Nederland met een gloednieuw programma: Hollywood Classics. Elke maand zal een volledig gerestaureerde Hollywood klassieker worden getoond, met al eerste film Raiders of the Lost Ark.

De klassieker gemaakt door Steven Spielberg viert daarmee ook zijn dertigste verjaardag. Spielberg zelf heeft geholpen met het digitaal restaureren van de film. Andere films in het spectaculaire programma zijn; The Godfather (10 november) en Wizard of Oz (1 december).

EYE heeft het programma samen met Cineserver opgezet om de beroemdste filmklassiekers opnieuw te laten schitteren waar ze ooit zijn begonnen; op het witte doek! De films die de eerste helft van 2012 in het programma staan zullen binnenkort bekend worden gemaakt.

Voor meer informatie, klik hier