Filmfonds investeert in lange animatiefilm Trippel Trappel

Trippel Trappel, een lange animatie familiefilm is geselecteerd door het Nederlands Filmfonds. Het Fonds investeert voor 500.000 euro in de realisering van de film.

De film werd ontwikkeld met de animatie-intendant van het Fonds. Vorig jaar investeerde het Fonds al in Nijntje de film, die momenteel in productie is. Samen met Trippel Trappel zijn dit de eerste Nederlandse lange animatiefilms die in productie gaan in bijna dertig jaar. Beide films worden in 2013 in de bioscopen verwacht.

Regie: Albert t Hooft en Paco Vink
Scenario: Jan Eduards
Productie: il Luster Producties in coproductie met Vivi Films (België) in samenwerking met BosBros.
Logline: Drie huisdieren gaan vlak voor pakjesavond proberen om het Sinterklaasfeest ook voor de huisdieren te organiseren. Tijdens hun tocht leren ze samenwerken, vertrouwen in de ander en dat eerlijkheid een groot goed is. En bovenal ontdekken ze dat cadeautjes en speelgoed minder belangrijk zijn dan vriendschap.

Voor meer informatie:

Nederlands Filmfonds

Jonathan Mees

Telefoon: 020-5707681

E-mail: j.mees@filmfonds.nl
www.filmfonds.nl