New Media: Getting down to More Business verplaatst naar dinsdag 25 oktober

MEDIA Desk Nederland en Binger Filmlab hebben besloten de New Media: Getting down to More Business bijeenkomst te verplaatsen van 28 september naar dinsdag 25 oktober aanstaande.

Zoals eerder aangekondigd is New Media: Getting Down To More Business voor diegenen die de kansen en mogelijkheden binnen de Benelux – en ook daarbuiten – nader willen onderzoeken. Deze dag heeft tot doel producenten en distributeurs meer inzicht te bieden in de commerciële en inhoudelijke mogelijkheden van de nieuwste media ontwikkelingen, te analyseren welke content het meest geschikt is voor welk platform en kansrijke businessmodellen te verkennen.

Wendy Bernfeld zal terugblikken op de eerste succesvolle bijeenkomst (Getting Down to More Business) en belangrijke ontwikkelingen in de Benelux schetsen. Er zal een aantal korte presentaties worden gegeven op het gebied van financiering (licensing, commissioning) en inhoud (speciaal voor nieuwe media ontwikkelde content, catalogi). Sprekers zijn onder andere: Marc Canisius (Pathé Theatres), Jelle-Jan Bruinsma (YouTube) en Angela Pruijssers – Van Hensbergen (Dutch Filmworks).
Daarna gaan deelnemers uiteen in werkgroepen, die gevormd worden rond een thema. Per groep worden een aantal stellingen behandeld en aan de hand van de praktijk uitgewerkt. Elke werkgroep zal worden geleid door een moderator. Na deze intensieve discussierondes komen alle groepen bijeen en doen de moderators verslag van issues en aandachtspunten, die uit iedere groep naar voren zijn gekomen. De dag zal zo ingedeeld worden dat in de ochtend de aandacht, zowel in de presentaties als in de werkgroepen, zal liggen op financiering. In de middag zal content de leidraad zijn.

Om met Bobby Allen (MUBI) te spreken: So, join in! Think new, think big and think quick.

New Media: Getting down to More business
25 oktober 2011, 09.30 – 17.30 uur
De prijs voor deze dag bedraagt 235 Euro
Locatie: Nieuwezijds Voorburgwal 4 – 10, Amsterdam

Aanmelding voor deze bijeenkomst: uiterlijk 4 oktober 2011 via events@binger.nl

Voor meer informatie: Alinda van Dijk
T: 020 5309630 / E: events@binger.nl

Bron: MEDIA Desk Nederland