iMMovator workshop pitchen en professioneel presenteren op woensdag 12 oktober

iMMovator organiseert op woensdag 12 oktober een workshop pitchen en professionele presentatie, in het kader van het Almere DataCapital Network.

Een goed begin is het halve werk. Dit geldt zeker ook voor het geven van presentaties en pitches. Die ene minuut, daar moet het in gebeuren. U wilt graag een verpletterende indruk maken met uw pitch. Om zo nieuwe klanten te interesseren, ondernemers toe te spreken op een netwerkborrel of een publiek te overtuigen. Wilt u uzelf verbeteren in het geven van presentaties? Of wilt u leren hoe u een verassende draai kan geven aan uw pitch? Schrijf u dan nu in voor de gratis workshop pitchen en professionele presentatie die wordt georganiseerd door Almere DataCapital Network op 12 oktober.

De training wordt verzorgd door Machteld Kooij. Al jaren traint zij de sterren, niet alleen BN´ers, maar ook ondernemers en politici. Tijdens workshop zal zij vooral aandacht schenken aan de volgende onderdelen;

  • Stem
  • Adem
  • Lichaamshouding
  • Oogcontact
  • Spraak en formulering

·  Non-verbale uitingen.

Datum: Woensdag 12 oktober
Tijd: 14.30 (inloop 14.00 uur) − 18.00 uur
Locatie: Innovation Industries in WTC Alnovum, Almere

Inschrijven
Wilt u uw bedrijfspitch optimaliseren? Gaat u binnenkort het podium op met een pitch, bijvoorbeeld tijdens een netwerkbijeenkomst? Aarzel niet en schrijf u in voor deze (gratis!) pitch training via de iMMovator website.

Almere DataCapital Network
Deze workshop wordt georganiseerd in het kader van het Almere DataCapital Network (voorheen ICT & Media Netwerk Almere) dat iMMovator en Syntens de komende periode opzetten in opdracht van Almere. Almere heeft ICT & Media als een van de kansrijke groeisectoren gekozen en ambieert op dit gebied een voorbeeldrol als DataCapital van Nederland. Daarvoor is een ecosysteem nodig van grote ICT bedrijven en een innovatief en creatief MKB. Daartoe organiseert Almere DataCapital Network professionaliseringsworkshops voor het MKB. Meer informatie over het netwerk en de volgende bijeenkomsten wordt later bekend gemaakt op de iMMovator website.

Bron: iMMovator