NFF Beeldenstorm steeds dichterbij

Maandag 26 en dinsdag 27 september vindt tijdens het NFF een tweedaagse conferentei plaats over innovatieve media; Beeldenstorm Makers!

Het programma zal verdeeld zijn over de twee dagen: maandag staat het NFF Studio Festivalpaviljoen vanaf 09:30 uur in het teken van content, dinsdag gaat alles in het Festivalpaviljoen vanaf 10:00 uur over ‘kijken vanuit productiestandpunt’.

Op beide dagen worden diverse Europese casestudies belicht. Op de eerste dag vanuit contentpersperctief en op de tweede dag vanuit productie/distributie perspectief.

Op woensdag 28 september is er een speciaal programma voor geinteresseerden in de DIY. Op verzoek van o.a. de NBF zal dan Lizzie Gillet komen spreken over de DIY distributie. Gillet is bekend van de succesvolle documentaire The Age of Stupid. Kaarten hiervoor zijn vanaf 7 september te verkrijgen, voor meer informatie; klik hier

Vanaf donderdag zijn er tickets met  vroegboekkorting beschikbaar, leden krijgen hier een aparte mail over!!