Antilope Films genomineerd voor grote gift van het 3MFonds

Antilope Films van NBF-lid Anne Marie Leijser is met de filmmethode Filmenderwijs een MVO project genomineerd voor de grote gift van het 3MFonds. Zij zoekt nog sympathisanten die voor 31 oktober hun stem uitbrengen via de speciale site.

Stemmen kan tot 31 oktober op de 3MFAntilopesite: http://goo.gl/vIbPd
Leuk? Stem+Tweet!

Directe link naar stembus Antilope Films:  http://tinyurl.com/3lqwsgd

Antilope Films is met de filmmethode Filmenderwijs een MVO project genomineerd voor de grote gift van het 3MFonds. 3MFonds  kent 3 categorieën: Mens Maatschappij Milieu en wil maatschappelijk verantwoord ondernemen meer onder de aandacht brengen. Door te stemmen op dit project in de categorie Maatschappij kan de Filmstichting €50000 euro winnen, dat nodig is voor de aanschaf van apparatuur voor Filmenderwijs.

Stuur dit bericht aan andere vrienden zodat een nieuw MVO project gestalte kan krijgen. In ronde 1 gaan de vijf stichtingen per categorie met meeste stemmen door. AntilopeFilms is binnengekomen op 22 en staat sinds kort op plaats 6. Dus nog een plaats. Dat zijn veel stemmen en we kunnen door naar ronde 2. In de tweede ronde kiest een jury uit 15 stichtingen 5. In ronde 3 presenteren deze zich aan publiek en wordt de winnaar gekozen door een jury.

Tot 31 oktober stemmen op 3MFAntilopesite http://goo.gl/vIbPd Leuk? Stem+Tweet!

Directe link naar stembus Antilope Films:  http://tinyurl.com/3lqwsgd