Nieuws van Ximon

Elke dag één gratis film tijdens NFF, Peppi en Kokki online en 35 nieuwe films.

Tijdens het Nederlands Filmfestival is iedere dag een door het NFF geselecteerde film gratis te bekijken op Ximon. Naast Oorlogswinter bestaat de programmering uit nog 9 films. Kijk voor het volledige overzicht op nff.ximon.nl.

35 NIEUWE FILMS LIVE
Afgelopen week zijn er weer 35 nieuwe films toegevoegd aan de almaar groeiende catalogus. Onder andere The Road To Guantanamo, het opmerkelijke en schokkende verhaal van drie Britse moslim mannen die ten onrechte vast kwamen te zitten in Guantanamo Bay, is vanaf nu online beschikbaar. Kijk hier voor het complete overzicht.

PEPPI EN KOKKI ONLINE
Het bekende matrozenduo Peppi en Kokki heeft eindelijk de weg naar het internet gevonden. Vanaf nu zijn er 78 afleveringen te huur, los en in een collectie. Huur nu of kijk de eerste aflevering gratis.

DE VIER MULLERS HELE WEEK GRATIS
De gratis film van deze week is De Vier Mullers, een muzikale komedie over geruzie in het familiebedrijf van de Mullers. Zoon Otto, gespeeld door Johan Heesters, richt met het geld van zijn grootvader een eigen bedrijf op. Dit zorgt uiteraard tot grote onenigheid en er ontstaat een heftige concurrentiestrijd. Kijk nu.

Bron: XIMON