MEDIA Desk tijdens het NFF

Tijdens de Holland Film Meeting (22 t/m 26 september 2011) organiseert MEDIA Desk Nederland op vrijdag 23 september een panel over “branded & sponsored content models”.

Prominente experts lichten de creatieve-, marketing- en business aspecten van branded content toe: Asta Wellejus (Die Asta Experience, voorheen werkzaam bij Zentropa, Denemarken), Xander Czaikowski (TMobile, Nederland), Martin Ericsson(Conspiracy for Good, Zweden) en Aneta Lesnikovska (AKA Film, gastdocent transmedia bij de Nederlandse Film- en Televisie Academie MA, Mediazoo.eu,  Nederland). Moderator is Wendy Bernfeld (Rights Stuff, Nederland).

Tijdstip en locatie:
16.00 – 17.30 uur, Studio/Festival paviljoen

Dit event is bedoeld voor gasten van de Holland Film Meeting en voor film- en televisie professionals. Opgeven kan uiterlijk 21 september via hfm@filmfestival.nl.

GET2GETHER BORREL FILMPROFESSIONALS EN GAMEDEVELOPERS
Films en games, twee aparte media die al jaren naast elkaar bestaan. Nu het medialandschap wijzigt en ‘transmediaal’ meer lijkt te zijn dan alleen een modewoord biedt MEDIA Desk Nederland, in samenwerking met het Nederlands Film Festival, de Dutch Games Association, Dutch Game Garden, Control Magazine en Syntens, film- en gamesbedrijven een kans om op informele wijze nader met elkaar kennis te maken. Op maandag 26 september wordt aansluitend op het door het NFF georganiseerde Beeldenstorm programma (die dag gericht op ‘content’) en de dagelijkse Guest meets Guest, een borrel georganiseerd bij de Dutch Game Garden. Hiervoor is iedereen die beroepsmatig verbonden is aan de film- of de gamesindustrie van harte uitgenodigd. Syntens is aanwezig met de befaamde matchmaking waslijn.

Vanaf 18.30 uur bent u van harte welkom bij de Dutch Game Garden op Neude 5. Aanmelden kan door een email te sturen naar uitnodigingen@nederlandsfilmfestival.nl.

STEUN VOOR INTERACTIEVE WERKEN TOEGELICHT
Op dinsdag 27 september om 14.30 uur licht Dominique van Ratingen, Directeur MEDIA Desk Nederland, de regeling “Steun voor Interactieve Werken” toe tijdens de tweede dag van het Beeldenstorm programma. Ook het Mediafonds en het Filmfonds geven een presentatie over subsidiemogelijkheden voor transmediale projecten.

ADVIESGESPREK MEDIA PROGRAMMA
Mocht u tijdens het Nederlands Film Festival of de Holland Film Meeting een (advies)gesprek over het MEDIA Programma willen, neem dan gerust voor of tijdens het festival contact op met Dominique van Ratingen via telefoonnummer 06 192 16 717 of via info@mediadesknederland.eu.

Bron: MEDIA Desk Nederland