Festivaleditie van de NBF netwerkborrel tijdens het Nederlands Film Festival op maandag 26 september

Op maandag 26 september organiseert de NBF een exclusieve festivaleditie van de NetwerkBorrel voor Film en tv (NBF) tijdens het Nederlands Film Festival in Utrecht, voor alle leden en relaties van de NBF.

Tijdens deze borrel zal een selectie van de eindexamenplannen van de lichting 2012 van de Nederlandse Film en Televisie Academie gepresenteerd worden door studenten.

Een speciaal voor deze gelegenheid aangestelde selectiecommissie (bestaande uit San Fu Maltha, Esther Gould, Koji Nelissen en Hans Bosscher) heeft zes projecten geselecteerd waarover een korte pitch gehouden zal worden. Vanaf 18:00 tot 20:30 zal de Balzaal van de Winkel van Sinkel in het teken staan van deze presentaties en kunnen onder het genot van een borrel nieuwe contacten worden opgedaan en oude worden aangehaald.

Wat: NetwerkBorrel voor Film en tv (NBF) – speciale festivaleditie
Wanneer: maandag 26 september 2011 18:00 – 20:30, pitches om 19:00
Waar: Balzaal van de Winkel van Sinkel, Oudegracht 158, Utrecht
Voor wie:
alle leden en relaties van de NBF

Voor meer informatie over de NBF netwerkborrel of plaatsing op de mailinglijst kan contact worden opgenomen met het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588.

De reguliere NetwerkBorrel voor Film en tv (NBF) vindt elke laatste maandag van de maand plaats in LAB111 in Amsterdam-West. Op de borrel, die bedoeld is voor alle film- en tv-professionals, wordt gezamenlijk een hapje gegeten, geborreld en is er een pitch- en inhoudelijk programma waarvoor geïnteresseerden zich kunnen aanmelden. Hou onze website www.nbf.nl in de gaten voor alle details en kom ook een keer langs bij de borrel in Amsterdam!