Niet langer mogelijk in te zenden voor NOFF

 

De inschrijvingen voor het Nederlands Online Film Festival (NOFF) zijn binnen, en dus kan het stemmen beginnen!

Het NOFF heeft dit jaar een recordaantal inzendingen binnengekregen. In totaal doen dit jaar 351 filmpjes mee in de wedstrijd met de categorieën fictie, documentaire en videoclip, in 2010 waren dit 292 inzendingen.

Video’s kunnen verschillende prijzen winnen, waaronder de UPC Fictie Prijs, de Holland Doc 24 Documentaire Prijs, de NOFF Videoclip prijs en de UPC Publieksprijs deelnemers. Elke prijs omvat een geldbedrag van 2.500,- euro, de UPC Publieksprijs geeft daarbij ook nog een Canon Camcorder aan de winnaar. 26 september zal in de Talkshow de definitieve nominaties bekend worden gemaakt. Stemmen kan tot 27 september!

Stemmen kan hier