European Film Academy; de verkiezing is begonnen!

De verkiezing voor de People’s Choices Award 2011 is begonnen! Onder de mensen die hebben gestemd zullen tickets voor de uitreiking in Berlijn worden verloot.

De European Film Academy geeft zoals elk jaar de kijkers de mogelijkheid om te stemmen op hun favoriete film. De People’s Choice Award zet de schijnwerper op de groep waar een film voor bedoelt is; het publiek. De nominaties van dit jaar zijn;

Animals United, Even the Rain, In a Better World, The King’s Speech, Little White Lies, Potiche, Unknown en Welcome to the South. Eerdere winnaars van de People’s Choiche Award waren Slumdog Millionare, Volver, Amelie, Head-On en El Vita e Bella.

Door te stemmen op je favoriet geef je de film niet alleen een kans te winnen, maar kun je zelf ook tickets voor het 24ste European Film Awards Ceremony te winnen. Deze vindt plaats op 3 december 2011. Stemmen? Klik hier!