NFF-première open voor publiek

Bringing Up Bobby, het regiedebuut van Famke Jansen, gaat in première op het Nederlands Film Festival. 28 september in de Stadsschouwburg Utrecht kan het publiek aanwezig zijn bij deze bijzondere film.

Bringing Up Bobby gaat over de charmante, Oost-Europese oplichtster Olive. Olive liegt en bedriegt haar leven bij elkaar en moet regelmatig met haar elfjarige zoontje Bobby vluchten. In een laatste poging haar verleden achter zich te laten probeert ze een nieuw leven op te bouwen in Oklahoma. Olive en Bobby weten daar op een innemende manier iedereen voor hun karretje te spannen. Maar het gaat fout als Olive probeert de verzekering op te lichten en uiteindelijk wordt gearresteerd. In de gevangenis beseft ze dat ze Bobby alleen een beter leven kan geven, als ze hem los kan laten.

Famke Janssen heeft samen met Sofia Sondervan de film geproduceerd, met Fu Works en Rinkel Film als coproducenten. Het Nederlands Filmfonds steunt de film. De wereldpremière van de film vindt plaats op het Cannes Internationaal Film Festival, de film draait vanaf voorjaar 2012 in de bioscoop.

 

Het Nederlands Film Festival geeft het publiek de kans de première bij te wonen. Kaarten kosten 12,50 per stuk, dit is inclusief een welkomstdrankje. Voor kaartverkoop, klik hier