Smullen van films en lekker eten

Film by the Sea komt met een nieuw programma; Film&Food. Zes cullinaire films, met voorafgaand (of na afloop) de mogelijkheid om te genieten van een diner, toegesneden op de film.

Vanaf maandag 12 september vindt het heerlijke programma plaats. De film El Bulli – Cooking in Progress is de film van die avond, met daarna een speciaal El Bulli – diner. Dinsdag bevat het programma de film 18 Comidas en een heerlijk Spaan diner. Woensdag kunt u smullen van een Vlaamse maaltijd en de film Les emotifs anonymes. Donderdag is de speciale Italiaanse avond met maaltijd en Toast. De vrijdagavond vertoont Noma at Boiling Point en een speciaal diner met de filmmakers. En zondagavond eindigt het programma met de prachtige film El Camino di Vino en een luxueuze wijnproeverij. Elke lekkerbek, fijnproever, veelvraat en andere soort van genieter van lekker eten zal smullen van deze avonden.

Alle films worden om 16:30 en 21:00 uur gedraait, eten kan vanaf 18:00. Reserveren is aangeraden!

Voor meer informatie, en inschrijving; klik hier