Weisz op een missie

De cast van de film Alleen Maar Nette Mensen is bekend. In de boekverfilming zullen o.a. Jeroen Krabbé,  Geza Weisz en Annet Malherbe op het witte doek te zien zijn.

Het debuut van schrijver Robert Vuijsje vertelt het verhaal van David Samuels, lid van een intellectueel Joods gezin in het chique Amsterdam Oud-Zuid, die vaak voor Marrokaan wordt aangezien. David heeft een missie; hij wil een ghetto fabulous queen met grote tieten en een dikke kont vinden, en wordt hierom voor gek verklaart door vrienden en familie. David zet zijn zoektocht naar zijn grote donkere seksgodin met booty en brains echter gewoon door.

Geza Weisz (Timboektoe) neemt de rol van David Samuels op zich. Annet Malherbe (Gooische Vrouwen) en Jeroen Krabbé (Soldaat van Oranje) zijn zijn ouders. Overige rollen zijn voor Sigrid ten Apel (Naomi), Imanuelle Grives (Rowanda), rapper Negativ (aka Maurits Delchot) en Belinda van der Stoep (Rita). Lodewijk Crijns (Loverboy, Turkse Chick, Met Grote Blijdschap, e.a.) schreef het scenario en regisseert de film. De opnames beginnen 4 september en duren tot half oktober. Op 1 maart 2012 brengt distributeur Wild Bunch de film uit in de bioscoop.