Olifanten en orangs op beeldscherm Omniversum

Vanaf 10 oktober draait in het Haagse Omniversum de film Born to Be Wild. De film zal een half jaar exclusief worden vertoond. Bij de Nederlandstalige versie is de verteller Carice van Houten.

De film Born to Be Wild neemt je mee naar de savannes van Kenia waar Daphne M. Sheldrick een opvangcentrum heeft voor jonge olifanten, en naar het regenwoud van Borneo waar primatoloog Biruté Mary Galdikas werkt met jonge orang oetans. Deze vrouwen redden ieder met hun teams olifanten- en orang oetanwezen, ze ondersteunen hun en, als de dieren er klaar voor zijn, helpen hen opnieuw de natuur in.

Omniversum

In de Nederlandstalige versie is WNF-ambassadeur (en actrice)  Carice van Houten de verteller van dit inspirerende verhaal over liefde, toewijding en de opmerkelijke band tussen mens en dier.

Op het 840 m² grote scherm van koepeltheater Omniversum – uitgerust met 36 luidsprekers, zeskanaals digitaal geluid en zes subwoofers voor voelbaar lage tonen – beleven de kijkers deze hartverwarmende geschiedenis van dichtbij mee.