Dean Saunders in derde deel Mijn Vader Is Een Detective

De opnames van het derde deel van Mijn Vader Is Een Detective zijn inmiddels in volle gang, met een aantal nieuwe gezichten. Onder andere Popstars winnaar Dean Saunders zal in de film te zien zijn.

Het derde deel van de filmserie speelt zich af tegen de achtergrond van een talentenjacht, met het motto: Hoe ver ga je om te winnen?. Saunders zal in de film een van de juryleden spelen. Zelf verkreeg Saunders zijn bekendheid door het winnen van de talentenshow Popstars.

Naast Saunders zullen ook John van den Heuvel, Pearl Jozefzoon en Jeronima, die inmiddels bekend staat als De nieuwe Justin Bieber in de nieuwe film gaan spelen. Van den Heuvel speelt de rol van rechercheur, iets dat hem op het lijf is geschreven. Van den Heuvel is sinds 1990 misdaadverslaggever bij De Telegraaf en heeft tientallen misdaadreportages geschreven.

27 juni

Het derde deel van de spannende Mijn Vader Is Een Detective reeks wordt opnieuw geregisseerd door Will Wissink, naar een scenario van Zebi Damen. De film wordt geproduceerd door MVIED BV, met behulp van de TROS. Bekende gezichten zijn die van Ellen ten Damme, Beau van Erven Dorens, Cees Geel, Rick Mackenbach, Tjeerd Melchers, Jasmin Pasteuning en Tara Hertharia.

Mijn Vader Is Een Detective: De Competitie draait vanaf 27 juni 2012 in de bioscoop.


De Film

In Mijn Vader Is Een Detective: De competitie vormen Mara (Tara Hetharia), Sam (Tjeerd Melchers) en Ortwin (Rick Mackenbach) een bandje en doen ze mee aan een talentenjacht. Sterre (Jasmin Pasteuning) heeft geen zin. Ze is tot over haar oren verliefd op de knappe Marty (Jeronimo) die onder grote druk van zijn opa ook meedoet.

Intussen wordt er een aanslag gepleegd op Max (Cees Geel). De politie vermoedt dat Hadewij (Camilla Siegertsz) de dader is. Zij is net uit de gevangenis ontsnapt en een oude bekende van Max. Terwijl Max meer dan goed verzorgd wordt door ex-vrouw Femke (Ellen ten Damme), belanden Mara’s bandje en Jeronimo steeds verder in de steeds feller wordende competitie die volgens sommigen niet eerlijk verloopt. Als Ortwin van zijn steenrijke pa (Beau van Erven Dorens) niet meer mag meedoen, besluit hij toch te gaan. Maar dan wordt Ortwin ontvoerd. Vraag is door wie?

We leven in een tijd dat iedereen beroemd wil worden. Hoe ver ga jij om te winnen?