3D zet volgende stap in december

3D Stereo MEDIAheeft iets nieuws ontwikkelt; de 3D Film Mart (3DFM). Hiermee wil de organisatie de ontwikkeling van kwalitatieve 3D-films (documantaires, TV, film, animatie, etc.) een nieuwe boost geven.

3D Stereo MEDIA hoopt dat door meer aandacht te geven aan het maken van 3D-producties, producenten die met de 3D-technologie om kunnen gaan beter gaan samenwerken met producenten die dat niet kunnen maar wel goed projecten in 2D kunnen leiden. Zo wil de organisatie de markt stimuleren en mensen educatie in de technologie aanbieden.

Trofee

3D Stereo MEDIA heeft speciaal voor de start van hun nieuwe project een wedstrijd bedacht. Ze vragen alle producenten die bezig zijn met 3D-films om een project op te sturen. De beste 20 projecten zullen worden uitgenodigd om te worden gepresenteerd aan 10 investeerders. De uiteindelijke winnaar ontvangt een trofee en een geldprijs van 3000 euro.

Producenten en investeerders zullen met elkaar kunnen overleggen en brainstormen tijdens pitches en een-op-een meetings tijdens het 3D Stereo MEDIA event in Liège (België), op 7 en 8 december 2011.