Festivaleditie van de NBF netwerkborrel tijdens het Nederlands Film Festival op maandag 26 september

Reserveer de avond van maandag 26 september alvast in je agenda, want dan zal de NBF een speciale editie van de NetwerkBorrel voor Film en tv (NBF) organiseren tijdens het Nederlands Film Festival in Utrecht.

Tijdens deze borrel zal een deel van de lichting 2012 van de Filmacademie hun eindexamenplannen pitchen. Een selectiecommissie (o.a. bestaande uit San Fu Maltha, Esther Gould en Hans Bosscher) zal 6 projecten selecteren waarover een korte presentatie gehouden mag worden. Vanaf 18:00 tot 20:30 zal de Balzaal van de Winkel van Sinkel in het teken staan van deze presentaties. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om te borrelen, te netwerken, en te genieten van de dinner-deal die een heerlijke maaltijd en drankje bevat voor  Alle leden en relaties van de NBF ontvangen begin september een persoonlijke uitnodiging voor de netwerkborrel.

Wat: NetwerkBorrel voor Film en tv (NBF) – speciale festivaleditie
Wanneer: maandag 26 september 2011 18:00 – 20:30, pitches om 19:00
Waar: Balzaal van de Winkel van Sinkel, Oudegracht 158, Utrecht
Voor wie:
alle leden en relaties van de NBF

Voor meer informatie over de NBF netwerkborrel tijdens het Nederlands Film Festival kan contact worden opgenomen met het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588.