Oproep MakersvoorMakers 2011

MakersvoorMakers roept filmmakers met aantoonbare film- en/of schrijfervaring op hun project in te dienen voor alweer de vierde editie op het Nederlands Film Festival (21 t/m 30 september 2011).

Heb je een speelfilm– of documentaireproject in ontwikkeling en wil je graag feedback van een onafhankelijke gerenommeerde vakgenoot? In een inspirerend één op één gesprek kun je zonder belangen praten over je project, je ideeën en de verdere aanpak. Met wie, dat blijft een verrassing, dat wordt pas op de dag zelf bekend gemaakt.

MakersvoorMakers is een initiatief van het Nederlands Filmfonds, Binger Filmlab en het Nederlands Film Festival en vindt plaats op zondagmiddag 25 september in het Festivalpaviljoen op de Neude te Utrecht.

Hoe doe je mee?
Stuur vóór vrijdag 19 augustus het volgende naar makersvoormakers@binger.nl:

* synopsis (max. 1 A4)
* indien van toepassing: treatment (géén script) voor een documentaire of speelfilm
* je verwachtingen van het gesprek (1/2 A4)
* CV

MakersvoorMakers selecteert de projecten die meedoen. Je kunt per editie één keer met één project meedoen. Uiterlijk vrijdag 9 september a.s. krijg je per e-mail bevestigd of je bent geselecteerd en hoe laat je wordt verwacht.