Call for Entry The FORUM & Docs for Sale

De 24e editie van IDFA zal plaatsvinden van 16-27 november in Amsterdam. The FORUM voor de co-financiering van documentaire vindt plaats van 21-23 november en Docs for Sale van 18-25 november. De online versie van Docs for Sale is het hele jaar beschikbaar.

Call for Entry: The FORUM
The FORUM, IDFA’s internationale co-financieringsmarkt voor documentaires, is Europe’s grootste samenkomst van filmmakers, commissioning editors, en onafhankelijker documentaireproducers. The FORUM combineert publieke pitchsessies in verschillende vormen met meer dan 500 vooropgezette individuele meetings.

Producenten met projecten in elk stadium van financiering en production kunnen hun documentaireproject indienen. De deadline voor indiening voor the FORUM is 1 september. Kijk voor meer informatie over de voorwaarden en de manier van indienen op: www.idfa.nl/theforum.

Call for Entry: Docs for Sale
Docs for Sale is de meest toonaangevende markt voor creatieve documentaires, die streaming video biedt gedurende het hele jaar en goede netwerkgelegenheden voor kopers en verkopers van creatieve documentaires.

Je kunt je documentaire voor Docs for Sale (online) indienen, met inachtneming van de volgende deadlines:

  • 1 augustus: je documentaire zal online zijn op 1 september en geplaatst worden in de Docs for Sale catalogus tijdens IDFA;
  • 15 september: je documentaire zal online zijn op 7 november en geplaatst worden in de Docs for Sale catalogus tijdens IDFA;

Kijk voor meer informatie over de voorwaarden en de manier van indienen op: www.idfa.nl/docsforsale.

Bron: IDFA