Strawberry Earth en de Green Film Making Competion

Strawberry Earth organiseert dit jaar de Green Film Making Competition. Het doel van deze competitie is om de Nederlandse filmwereld een groene impuls te geven.

De uitdaging is om een korte fictie film te maken, zo duurzaam mogelijk geproduceerd. De maker van de beste en meest duurzaam geproduceerde film wint € 20.000,-.

Bij deze ben je van harte uitgenodigd op het eerste seminar “Green Film Making” op 30 juni in The Hub in Amsterdam. Tijdens dit seminar kom je alles te weten over de Green Film Making Competition en maak je kennis met duurzaam produceren. Want wat is dat eigenlijk? En wat gebeurt er al op dit gebied in het buitenland? Kortom een inspirerende middag waarbij we de filmwereld en de duurzame wereld bij elkaar brengen.

Het seminar is van 10.00 tot 17.00 uur met een heerlijke lunch tussendoor en aansluitend een borrel. Thekla Reuten, de ambassadeur van de competitie, neemt een speciale rol in op deze dag. Kom je naar het seminar? RSVP dan graag voor 27 juni naar: greenfilmmaking@strawberryearth.com

De Green Film Making Competition werd feestelijk gelanceerd tijdens het Strawberry Earth Film Festival afgelopen 3 juni in Studio/K in Amsterdam.

Kijk voor meer info op: www.strawberryearth.com/greenfilmmaking