Vooraankondiging: conferentie filmkritiek No Comment op 6 oktober

Save the date! Op donderdag 6 oktober 2011 organiseren De Filmkrant en EYE Film Instituut Nederland de conferentie filmkritiek No Comment.

Samen met De Filmkrant deelt EYE de passie voor film. Het debat over filmkritiek en de reflectie daarop staan centraal op deze dag. Dat doen we met internationale en Nederlandse gasten en een spectaculair dagprogramma.

De conferentie is er voor de gehele filmsector. Voor filmcritici, filmjournalisten, filmschrijvers, filmbloggers. Voor distributeurs,  vertoners, makers, festivals, fondsen, beroeps- en brancheverenigingen, universiteiten en de overheid.

Het ochtendprogramma bestaat uit de vertoning van een controversiële film, waarvan de titel later bekend wordt gemaakt. De middag staat in het teken van de zeer uiteenlopende manieren waarop filmkritiek wordt bedreven, door vele gasten. Niets is te gek. Uiteraard is er ruimte voor u als deelnemer om mee te discussiëren.

Aanmelden

Het volledige programma wordt half augustus bekend gemaakt, vanaf dan kunt u zich ook aanmelden.

Datum: donderdag 6 oktober 2011
Aanvang: 10.00 – 17.30 uur
Locatie: EYE Film Instituut Nederland
Kosten: € 30,-

Let op: per beroepsgroep is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en per bedrijf kan zich maximaal 1 persoon aanmelden.