DDG training onderhandelen op donderdag 16 juni

De DDG organiseert in juni, in het kader van het DDG Festival van het Ondernemen, een viertal bijeenkomsten met als doel het ondernemerschap van regisseurs te verbeteren. Op donderdag 16 juni zal er een training Onderhandelen worden gehouden.

Training Onderhandelen
Regisseurs zijn vaak niet tevreden over hun contract. Voor een deel ligt dat aan de omstandigheden (te weinig geld of tijd). Maar soms ligt het ook aan hun onderhandelingsvaardigheden. Dat is zonde en slecht voor regisseurs, en voor alle andere betrokkenen in de sector. Daarom organiseren we evenals vorig jaar een onderhandelingstraining die uitgaat van de beproefde Harvard-methode ‘Getting to yes’ en Michael Donaldson’s Fearless Negotiations.

De training leidt tot:
1) betere deals, of in ieder geval beter gevoel over de deals omdat je niet het gevoel hebt als mak schaap naar een slachtbank geleid te zijn;
2) betere wederzijdse betrokkenheid tussen de teams en daarmee tot:
3) minder conflicten in het vervolg van het productieproces.

Goede onderhandelingsvaardigheden hebben hun positieve uitwerking op meerdere gebieden: auteursrecht, arbeidsovereenkomsten, maar ook in de samenwerking met andere heads of departments.

Datum: donderdag 16 juni van 9.30 tot 17.00 uur

Docenten: Otto Doorenbos, Aernoud Bourdrez (ov) en Chai Locher

Locatie: kelder van het Mediafonds

Doelgroep: DDG-leden en evt. andere regisseurs, max. 20 personen

Kosten: euro 40,- voor DDG-leden; euro 60,- voor niet DDG-leden (incl lunch en borrel)

Interesse, wees er snel bij. Wie het eerst komt die het eerst….Meld je aan op: helen@directorsguild.nl onder vermelding Training Onderhandelen.

Het DDG Festival van het Ondernemen is mede tot stand gekomen met een financiële bijdrage van het Nederlands Fonds voor de Film en Stichting LIRA Fonds.