Meld je project aan voor het Netherlands Production Platform (NPP)

Het doel van het Netherlands Production Platform (NPP) is om co-productie samenwerkingsverbanden tussen Nederland en andere Europese landen aan te moedigen.

Het doel van het Netherlands Production Platform (NPP) is om co-productie samenwerkingsverbanden tussen Nederland en andere Europese landen aan te moedigen. Bij de NPP 2011 zullen meer dan 20 Nederlandse en Europese speelfilms in ontwikkeling gepresenteerd worden aan een selecte groep internationale professionals – financiers, distributeurs, sales agents en commissioning editors – zij zullen specifiek kijken naar de internationale potentie van de projecten.

De deadline voor het aanmelden van projecten is 15 juni 2011.

Zie http://filmfestival.nl/industry/hollandfilmmeeting/npp/ voor meer informatie.