NBF lanceert hostingservice voor AV-professionals

De NBF biedt vanaf dit moment de NBF hostingservice aan, speciaal toegespitst op AV-professionals en bedoeld voor zowel leden als niet-leden.

NBF hostingservice voor AV-professionals
Veel professionals in de audiovisuele branche spelen al langer met het idee om zichzelf te presenteren op internet, maar weten niet waar ze moeten beginnen. Speciaal voor deze personen heeft de NBF een professionele hostingservice ontwikkeld, geheel afgestemd op de AV-professional. Hiermee kan snel en gemakkelijk een eigen website opgezet worden, waarop films gepresenteerd kunnen worden en die goed vindbaar is voor potentiële opdrachtgevers.  Hierbij inbegrepen is het gebruik van een basiswebsite (template) die zelf gemakkelijk aan te passen is, zodat de online informatie altijd up-to-date is. Op deze manier is het mogelijk om jezelf of een bedrijf op een professionele manier wereldwijd te presenteren. Maar ook als je als AV-professional al een eigen site hebt kun je gebruik maken van de NBF hostingservice; de NBF regelt in dit geval de overstap zonder moeite en administratieve rompslomp.

Na aanmelding regelt de NBF het hele traject, zodat de nieuwe website binnen zeer korte tijd online staat of een bestaande website snel is overgezet naar de NBF server. Er zit een hulpdesk inbegrepen bij de service, dus bij vragen en problemen kan telefonisch, per mail, of remote- desktop assistentie worden ingeroepen. De hostingservice is bedoeld voor zowel leden als niet-leden, maar NBF-leden krijgen wel een aanzienlijke korting op het maandbedrag. Aanmelden voor de NBF hostingservice is nu mogelijk via deze link.

NBF basic hostingservice
– Je eigen website met je eigen domeinnaam
– Eenvoudig zelf aan te passen (d.m.v. CMS-systeem)
– €15,- per maand (niet-leden €20,-)
– Per maand opzegbaar
– Eigen films op je website
– E-mailadres met de eigen domeinnaam
– Opstartkosten eenmalig €35,-

Meer informatie? Zie www.nbf.nl/nbfhosting/ of neem contact op met het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588.