Korting NBF-leden in nieuwe Filmstart Industry Guide

Website voor film- en tv-makers gaat zich inzetten voor de NBF.

Filmstart lanceert binnenkort de “Filmstart Industry Guide” een centrale gids voor de Nederlandse film en tv-wereld. In de nieuwe gids zullen NBF-leden herkenbaar zijn middels NBF-logo bij de vermeldingen en op het profiel en in zoekresultaten. Daarnaast kunnen alle NBF-leden kosteloos hun eigen (bedrijfs/persoons)-profiel aanmaken. Dit werkt via een speciale code die NBF-leden toegang geeft op een Filmprofessional PLUS-pakket (niet-leden betalen 25 euro). NBF-leden kunnen ook gebruik maken van de telefonische helpdesk wanneer zij assistentie nodig hebben.

Komend jaar gaat Filmstart zich eveneens aanvullend inzetten voor de NBF door middel van een ledenwervings-campagne en het promoten van activiteiten van de vereniging. Dit gebeurt via mailings, banners en nieuwsberichten. De nieuwe Filmstart-gids gaat begin juni online. De kortingscode wordt binnenkort per email verstrekt aan alle NBF-leden.

Link naar de nieuwe gids: www.filmstart.nl/guide.

Filmstart helpdesk: 06-21111266 of info@filmpeople.nl