NetwerkBorrel voor Film en tv (NBF) op 30 mei

Aanstaande maandag 30 mei is het weer tijd voor de maandelijkse NBF netwerkborrel in LAB111, dé plek om in contact te komen met andere film- en televisieprofessionals.

Met deze keer een leuke presentatie van Eddy Appels over het Beeld voor Beeld festival (www.beeldvoorbeeld.nl), een pitch van Marlon Wessel (Music & Images) en zal Roel van de Weijer (Cinecrowd) een oproep doen. Ook zal er als primeur de nieuwe NBF hostingservice worden gepresenteerd! Er zijn nog plaatsen vrij voor het diner en het pitch-programma, dus meld je snel aan.

Eten
Aansluitend op de inloopborrel is het mogelijk om voordelig een hapje te eten. Speciaal voor de deelnemers aan de NBF netwerkborrel is er de dinnerdeal: een voor- en hoofdgerecht en een glas wijn voor €17,50. Het diner vindt plaats om 19:00 uur. Aanmelden kan via e-mail (nbf@nbf.nl) of telefoon (020-6646588). Het diner dient direct (!) na het eten bij de kassa van LAB111 betaald te worden, contant of met pin.

Pitches
Het is ook nog mogelijk om je aan te melden voor een pitch van drie minuten, waarin je jezelf, een nieuw project of een ander interessant onderwerp presenteert aan de aanwezigen. Het criterium hierbij is dat het onderwerp film- en/of televisiegerelateerd is. Aanmelden voor het pitch-programma kan bij het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588. Er is een beamer en versterkt geluid aanwezig, beeldmateriaal kun je op de avond zelf aanleveren op dvd of usb-stick.

Borrel
Voor het diner en na afloop van de pitches is iedereen welkom om gezellig te komen borrelen aan de bar.

Programma:
17:30 – 19:00 – inloopborrel
19:00 – 20:00 – gezamenlijk diner (optioneel)
20:00 – 20:30 – pitch-programma in de kapel
20:30 – ………..- borrelen

Pitch-programma:
Eddy Appels (directeur Beeld voor Beeld festival)
komt een exclusieve presentatie geven over het Beeld voor Beeld festival, een documentaire filmfestival over culturele diversiteit die zal plaatsvinden van 7 – 12 juni in het Tropentheater. Natuurlijk met leuke fragmenten van films die op het festival draaien!

Marlon Wessel (Music & Images) zal een interessante pitch verzorgen over Music & Images, een muziekuitgeverij uit Hilversum en al 25 jaar begrip binnen de media. Het tweede deel van de pitch zal gaan over MusicDIRECTOR, de online music library voor de mediaprofessional. De pitch zal uiteraard ondersteund worden door een selectie uit het uitgebreide scala aan kwalitatieve muziek.

Wat: NetwerkBorrel voor Film en tv (NBF)
Wanneer:
maandag 30 mei vanaf 17:30
Waar:
LAB111, Arie Biemondstraat 111, Amsterdam-West (locatie op Google Maps)

De NBF Netwerkborrel vindt plaats op elke laatste maandag van de maand in LAB111 (Arie Biemondstraat 111, Amsterdam-West). Op deze borrel is iedereen welkom die werkzaam is in de audiovisuele branche en die in contact wil komen met andere professionals. De laatste NBF netwerkborrel voor de zomervakantie vindt plaats op maandag 27 juni, dus noteer deze datum alvast in je agenda.

Hopelijk tot maandag!

Hartelijke groet,
Bestuur en bureau NBF