Lancering nieuwe website en NBF internetservices!

Met trots presenteert de NBF haar nieuwe website. We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om de website informatiever te maken, handiger in gebruik, visueel aantrekkelijker maar bovenal functioneler. Functies die verbeterd zijn op de nieuwe website zijn onder andere een uitbreiding van het prikbord, het doorlinken van berichten door middel van zogenaamde ‘tags’, de link met social media pagina’s en een overzichtelijkere vorm van informatievoorziening. Op de homepage bevindt zich een videoreel van trailers van interessante film- en televisieproducties. Ook uw productie kan hier worden getoond! Wilt u dat uw trailer getoond word op de homepage van de NBF website? Upload dan het bestand op Vimeo (deze gratis service heeft de voorkeur) of Youtube. De link kunt u sturen naar nbf@nbf.nl en wij plaatsen de trailer dan op de homepage.

Leden- en bedrijfsprofielen op de nieuwe website
Inloggen op je online leden- of bedrijfsprofiel werkt anders dan op de oude website. In beide gevallen kun je links onderin de site inloggen met je relatienummer (te vinden op de NBF-ledenpas of in de online leden- of bedrijvenlijst) en je oude wachtwoord. Bij problemen met inloggen kun je natuurlijk contact opnemen met het NBF-kantoor.

Nieuwe NBF internetservices voor leden
Met de lancering van de nieuwe website is het servicepakket voor leden ook uitgebreid nieuwe internetdiensten: een compleet hosting- en e-mailservice!

NBF e-mailservice
NBF-leden kunnen vanaf dit moment gebruik maken van de uitgebreide NBF e-mailservice, met alle voordelen en veiligheid van een betaalde e-mailservice maar zonder dat er kosten aan verbonden zijn. Uiteraard inclusief een van de beste spamfilters en webmailservice. Je kunt gratis een eigen NBF e-mailadres aanvragen (naam@nbf.nl), waarmee een nieuwe mailbox gecreëerd kan worden. Naast dat dit e-mailadres uiteraard professioneel gebruikt kan worden, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om het te gebruiken om mailingen en reclame op te ontvangen of het als privéadres te communiceren richting klanten. Op deze manier wordt de eigen mailbox minder vervuild. De e-mailservice is exclusief voor NBF-leden.

Meer informatie en het aanmeldingsformulier is te vinden via deze link: www.nbf.nl/services/e-mail.

NBF hostingservice
Vindbaarheid op internet is vandaag de dag steeds belangrijker, en hoe je in zoekresultaten naar voren komt heb je toch het liefst zelf in de hand? De NBF heeft om deze reden een hostingservice in het leven geroepen, specifiek gericht op AV-professionals en met een ‘standaard’ website (template) die je zelf op elk gewenst moment kunt aanpassen (via CMS). Zo is de informatie op jouw website altijd up-to-date! De NBF heeft voor deze service een zeer voordelig tarief met 30% korting bedongen bij de beste provider van Nederland. Wij zullen er zorg voor dragen dat we voortdurend meegroeien met de wensen en eisen van deze moderne tijd. Ook als je al een website hebt die je wilt behouden kun je gebruik maken van de NBF hostingservice: wij regelen de verhuizing en hosting van de website en de administratie bij de oude provider. De NBF hostingservice is beschikbaar voor alle AV-freelancers en kleine bedrijfjes van Nederland. NBF-leden profiteren van een speciaal gereduceerd tarief (NBF-leden €15,- p/m i.p.v. €23,-, niet-leden €20,- p/m i.p.v. €29,95).

Meer informatie en het aanmeldingsformulier is te vinden via deze link: www.nbf.nl/services/hosting.

Veel plezier op de nieuwe website en met de nieuwe internetdiensten!