Nieuwe website NBF online!

Met trots presenteert de NBF haar nieuwe website. We hopen dat de website informatiever is, handiger in gebruik, visueel aantrekkelijker maar bovenal functioneler. Met de lancering van de nieuwe website zal de NBF ook een uitbreiding van haar servicepakket voor leden introduceren. Hierover volgt binnenkort meer  nieuws.

Website
Functies die verbeterd zijn op de nieuwe website tegenover de oude website zijn onder andere een uitbreiding van het prikbord, het doorlinken van berichten door middel van zogenaamde ‘tags’, de mogelijkheid voor aanmelding bij de NBF via een online formulier en een overzichtelijkere vorm van informatievoorziening.

Daarnaast is de website, zoals u al heeft kunnen merken, visueel geheel anders opgezet. Op de homepage is nu een groot kader zichtbaar waar eens per week een belangrijk bericht centraal wordt gezet. Ook bevindt zich onder dit kader een reel van trailers van interessante film- en televisieproducties. Ook uw productie kan hier worden getoond! Wilt u dat uw trailer getoond word op de homepage van de NBF website? Upload dan het bestand op Vimeo (deze gratis service heeft de voorkeur) of Youtube. De link kunt u sturen naar nbf@nbf.nl en wij plaatsen de trailer dan op de homepage.

We hopen dat