Programma NetwerkBorrel voor Film en tv (NBF) van dinsdag 26 april

In tegenstelling tot de gewoonlijke laatste maandag van de maand, vindt de netwerkborrel van de NBF van april ivm pasen plaats op dinsdag 26 april. De borrel zal rond 17:30 uur beginnen in LAB111, waar kan worden genoten van een drankje, hapje en er waardevolle contacten gelegd kunnen worden tussen mensen die werkzaam zijn in de film-en televisiewereld.

Eten
Aansluitend op de inloopborrel wordt de mogelijkheid geboden om tegen een voordelige prijs een hapje te eten. Deze dinnerdeal kost €17,50 en bevat naast een voor- en hoofdgerecht ook nog een gratis glas wijn. Het diner vindt plaats om 19:00 uur. Aanmelden kan via e-mail (nbf@nbf.nl) of door te bellen naar ons kantoor (020-6646588). Het diner dient direct (!) na het eten bij de kassa van LAB111 betaald te worden, contant of met pin.

Pitches

Tijdens de netwerkborrel wordt er de mogelijkheid geboden om een kleine presentatie van ongeveer 3 minuten te geven. Tijdens deze pitches kun je jezelf en een interessant project onder de aandacht brengen. Er is ondersteuning voor beeld en geluid, dus de pitches kunnen visueel op een leuke en interessante manier aangevuld worden. Aanmelden kan via e-mail (nbf@nbf.nl) of door te bellen naar ons kantoor (020-6646588). Beeldmateriaal kan op dezelfde avond worden aangeleverd bij Nienke van der Fange, zowel op dvd als USB-stick.

Borrel
Voor het diner en na afloop van de pitches is iedereen welkom om gezellig na te komen borrelen aan de bar.

Het complete programma zal er als volgt uitzien:
17:30 – 19:00        Inloopborrel
19:00 – 20:00        Gezamenlijk diner (optioneel)
20:00 – 20:30        Pitches in de kapel (bij voldoende aanmeldingen)
20:30 – ………        Borrelen

Wat: NetwerkBorrel voor Film en tv (NBF)
Wanneer: dinsdag 26 april vanaf 17.30 uur.
Waar: LAB111, Arie Biemondstraat 111, Amsterdam-West (locatie op Google Maps)

De volgende netwerkborrels vinden iedere laatste maandag van de maand plaats op; 30 mei 2011 en maandag 27 juni 2011.