NetwerkBorrel voor Film en TV (NBF) op a.s. dinsdag 26 april

Er zal namelijk onder andere een speciale presentatie gegeven worden door het Latin American Film Festival (5 mei t/m 12 mei). Daarnaast zal Jules van der Steenhoven een preview geven van een applicatie die de NSC heeft ontwikkeld die ondersteuning biedt bij het berekenen van een redelijk salaris voor een werknemer binnen de audiovisuele sector. Tot slot zal Alex Goudsmith een presentatie geven over iTV Media, een bedrijf dat kleinere productenten koppelt aan de grotere mediabedrijven.

Het programma van de avond zal als volgt zijn:
17:30 – 19:00        Inloopborrel
19:00 – 20:00        Gezamenlijk diner (optioneel)
20:00 – 20:30        Presentaties en pitches in de kapel
20:30 – ………         Borrelen

Eten
Uiteraard kun je je nog steeds aanmelden voor de dinnerdeal van €17,50. Voor dit bedrag kun je genieten van een heerlijk voor- en hoofdgerecht en krijg je er ook nog eens een glas wijn bij. Het diner vindt plaats na de inloopborrel, om 19:00 uur. Zorg dus dat je op tijd bent als je mee wilt eten. Aanmelden kan via e-mail (nbf@nbf.nl) of door te bellen naar ons kantoor (020-6646588). Het diner dient direct (!) na het eten bij de kassa van LAB111 betaald te worden, contant of met pin.

Wat: NetwerkBorrel voor Film en tv (NBF)
Wanneer: Dinsdag 26 april vanaf 17.30 uur.
Waar: LAB111, Arie Biemondstraat 111, Amsterdam-West (locatie op Google Maps)

De volgende netwerkborrels tot de zomer vinden iedere laatste maandag van de maand plaats op 30 mei 2011 en maandag 27 juni 2011.

Hopelijk tot dan!
Hartelijke groet,
Bureau en bestuur NBF