Claustrofobia: De eerste speelfilm met online release

De film is een productie van SNOOOEP, een initiatief van reclameregisseur Thed Lenssen en filmproducent Edvard van ’t Wout. Het bedrijf integreert entertainment en advertising door online films te maken, free en on demand, in samenwerking met adverteerders, zonder gebruik van fondsgeld. De betrokken adverteerders bieden online kortingsacties aan.

De opnamen van CLAUSTROFOBIA vinden tot begin april plaats. Media zijn van harte welkom om een bezoek te brengen aan de set. Dragan Bakema, Carolien Spoor, Thijs Römer, Juliette van Ardenne en Nienke Römer vertolken de hoofdrollen. Het scenario is geschreven door Robert A. Jansen. De film wordt mede mogelijk gemaakt door de Maag Lever Darm Stichting.

Kijk op www.snoooep.com voor meer informatie inclusief een voorproefje van CLAUSTROFOBIA  en andere spraakmakende films, die later dit jaar worden uitgebracht.